top of page

2021 Taneční příměstský tábor se SILUETOU

V Klánovicích se již stalo tradicí, že v první polovině července se koná "SILUETÍ" Příměstský tábor s tanečním zaměřením. Program zajišťují zkušení trenéři tanečního a sportovního klubu Silueta ve spolupráci s Domem dětí a mládeže Praha 7. I letos zažily děti z Prahy a okolí, které neodjely na prázdniny, celý týden plný zábavy, pohybu a hlavně akrobatického rock and rollu. Pro děti je opravdu přirozené hopsat a skákat.

Rytmická hudba rokenrolu je láká k tomu, být aktivní, a tak i ty nejmenší děti dokázaly být v pohybu celý den. Největší zájem byl o to, zkusit si „akroby“, které obdivovaly děti během poledního klidu na videích ze soutěží akrobatického rock and rollu. Nesměl chybět ani tradiční výlet do Svíčkárny v Šestajovicích, kde si děti mohly popustit uzdu své kreativitě při výrobě svíček a čokolády, a pak si pohrát se zvířátky v místní minizoo. V pátek za odměnu absolvovaly trénink ve skákacím hradu, kde se společně s trenéry pustily i do „kotoulů přes překážky“, „salt“, „zvedaček“ či „výskoků“.

Celý týden poctivě nacvičovaly sestavu „Ledové království“, kterou pak na závěr předvedly v kostýmech před diváky. A publikum bylo opravdu bohaté, zvědaví na jejich první taneční výkony byli rodiče, dědečci i babičky, tety i kamarádi.


 


30 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page