top of page

AKROBATICKÝ ROKENROL – ideální sport pro DĚTI (iDNES.cz)

SILUETA se v těchto dnech setkává s rodiči i jejich dětmi na náborových dnech v různých částech Prahy, aby jim ukázala „Co je to ten akrobatický rokenrol?“.

Začíná školní rok, rodiče uvažují o tom, co jejich dcerka nebo syn bude letos dělat kromě chození do školy/školky. Zdravý pohyb k životu dítěte patří a akrobatický rokenrol nabízí „všestranné vyřádění se“ všem dětem, i těm hyperaktivním. V kampani iDNES.cz představuje od konce srpna SILUETA akrobatický rokenrol, sport - kterému se věnují děti již několik desetiletí.

Děti mohou začínat s tímto sportem už ve 3 nebo 4 letech v rokenrolové přípravce. A mohou se do rokenrolového oddílu přihlásit i kdykoliv během školního věku, třeba v 8letech nebo i ve 14 nebo 16 letech. Důležité je, zda to chtějí zkusit. O všestranné sportovní vyžití rozhodně není v SILUETĚ nouze, tancování, gymnastika, základy atletických dovedností, různých her, během soustředění třeba jízda na kole, plavání, výlety. A hlavně, nápadité dresy a taneční soutěže. S rokenrolem se tanečníci podívají po celé České republice a poznávají i další místa po celém světě, kde se konají mezinárodní soutěže.

Pojď s námi tančit akrobatický rokenrol. Jsme více, než jen klub.


 


72 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page