top of page

Máte dotaz k rokenrolu? SILUETA bude 7.září na akci u Vodárenské věže

Chcete se zeptat, jak se tancuje rokenrol? A jaké to je v jednom z největších oddílů akrobatického rock and rollu, v SILUETĚ? Jako každý rok představujeme ve spolupráci s DDM P7 zajímavý sport pro děti >>> akrobatický rock and roll <<< na zábavném soutěžním odpoledni pro děti v areálu Vodárenské věže – Zastávka volný čas. https://fb.me/e/1Z5DXp2yB

Přijďte v úterý 7.září 2021 od 14:00 do 18:00, ptejte se na co chcete, my Vám odpovíme na vše, na co dokážeme. Děti si s našimi malými tanečnicemi a tanečníky mohou vyzkoušet hopsání do rytmu rokenrolu, "kopíky" i další cviky typické pro náš sport. Mohou si sáhnout na krásně ozdobené barevné dresy, které k závodění v rokenrolu neodmyslitelně patří a které zaujaly nejednu holčičku či kluka, kteří se rádi předvádějí, a mají velkou fantazii. Těšíme se na malé holky a kluky, kteří uvažují co letos budou po škole dělat, i na jejich rodiče, babičky nebo dědečky, kteří si přejí, aby jejich malá princezna či malý princ, měl z kroužku, kam bude chodit, radost. Užijete si bezva odpoledne plné muziky a překvapení.

PS: starší holky a kluci, pokud uvažujete o novém zajímavém sportu, a chcete se podívat třeba i na Mistrovství světa, tak jste také vítáni. Silueta patří všem. Jsme více než jen klub.


 


23 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page