top of page

POZVÁNKA: skákejte opět s rokenrolem - příměstský tábor 2022

Již několikátým rokem se o letních prázdninách koná oblíbený taneční příměstský tábor v rytmu rokenrolu. Děti, které s námi již v minulých letech na táboře byly, se na něj rády vracejí a pro nové děti je to možnost vyzkoušet si vybít svou energii pohybem, akrobacií a tancováním. A třeba poznat i nové zajímavé kamarády. V termínu od 11.července do 15. července 2022 taneční a sportovní klub Silueta ve spolupráci s DDM Praha 7 připravil pestrý program pro děti, které neodjely z Prahy na prázdniny. Mohou se přihlásit na atraktivní taneční příměstský tábor v rytmu rokenrolu, který se uskuteční v Praze Klánovicích.

Základnu budeme mít od pondělí do pátku (9:00 - 17:00) ve sportovní hale starosty Hanzala (V Soudním 1000, Praha 9- Klánovice).

Cena týdenního programu: 3 500 Kč

Podrobnosti k programu i k postupu jak přihlásit Vaše dítě se dozvíte od Kláry Mandlové (mandlovak@ddmpraha7.cz, mobil: 775 956 657), která po celý školní rok spolu s dalšími trenérkami tanečního a sportovního klubu Silueta Praha vede skupiny akrobatického rock and rollu právě v Klánovicích a učí děti základním pohybovým i sociálním návykům, které dětem pomohou při sportu i ve školním kolektivu.

Děti od 4 do 15 let si vyzkouší základy moderních tanců jako je akrobatický rock and roll, shuffle dance, street dance, disco dance, gymnastika i další pohybové návyky formou her a soutěží. V programu jsou zahrnuty výlety, kreativní činnosti i čas na vlastní seberealizaci dětí samotných.

Těšíme se i na Vás.

 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page