top of page

POZVÁNKA: taneční příměstský tábor Klánovice 2020

I během letních prázdnin mohou děti sportovat, tancovat, hopsat a užít si společné chvíle s novými kamarády. V termínu od 13.července do 17. července 2020 taneční a sportovní klub Silueta ve spolupráci s DDM Praha 7 připravil pestrý program i pro děti, které neodjely z Prahy na prázdniny. Holky a kluci se mohou přihlásit na atraktivní taneční příměstský tábor v rytmu rokenrolu, který se uskuteční v Praze Klánovicích.

Základnu budeme mít od pondělí do pátku (9:30 - 17:00) ve sportovní hale starosty Hanzala (V Soudním 1000, Praha 9 - Klánovice).

Cena týdenního programu: 3 500 Kč

Podrobnosti k programu i k postupu jak přihlásit Vaše dítě se dozvíte od Kláry Mandlové (mandlovak@ddmpraha7.cz, mobil: 775 956 657) a Šárky Mottlové (sarka.mottl@gmail.com, mobil: 721 326 831), které po celý školní rok vedou přípravku akrobatického rock and rollu právě v Klánovicích a učí děti základním pohybovým i sociálním návykům, které dětem pomohou při sportu i ve školním/školkovém kolektivu.

Děti od 4 do 15 let si vyzkouší základy moderních tanců jako je akrobatický rock and roll, shuffle dance, street dance, disco dance, gymnastika i další pohybové návyky formou her a soutěží. V programu jsou zahrnuty výlety, kreativní činnosti i čas na vlastní seberealizaci dětí samotných.

Těšíme se i na Vás :)

 




151 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page