top of page

PÁRTY STAN OD TEĎ JEZDÍ VŠUDE S ROKENROLEM

Pomoc od společnosti Expodům, prodejce rychle rozkládacích stanů, přišla do rokenrolu ve správnou chvíli. Nabídnutí párty stanu, který by byl náš, a mohli bychom ho používat opakovaně pro různé akce, nám opravdu pomůže a usnadní nám život. Moc děkujeme.


Jsme sportovní organizace, taneční a sportovní klub SILUETA, trénujeme, soutěžíme s dětmi všech věkových kategorií a pořádáme různé akce. Hlavně každý rok pořádáme opravdový sportovní svátek akrobatického rock and rollu v České republice, LETENSKÝ POHÁR. V roce 2021 je tato soutěž MISTROVSTVÍM SVĚTA a tak z více než 15 zemí přijedou ti nejlepší tanečníci a tanečnice do sportovní haly Královka v Praze 7. My musíme pro tuto soutěž vše v hale připravit. Od tanečního parketu, pódia až po prostory přímo v hale, ve kterých pracuje ředitel soutěže, sčitatelé, je zde registrace a také zde diváci i sportovci naleznou upomínkové předměty na tuto akci. A moci v těchto prostorech použít právě vlastní přístřešek – párty stan, nám opravdu usnadní přípravu soutěže i následné sklízení po soutěži. Určitě využijeme to, že stan rozložíme a po soutěži složíme doslova za pár minut. A to i my sami, sportovci a trenéři z našeho oddílu. Nebudeme k tomu potřebovat žádné specializované nástroje. Důležitá je pro nás i pevnost konstrukce tohoto párty stanu, kvůli bezpečí všech dětí i dospělých pohybujících se na naší akci, na což se můžeme u výrobku značky Expodům plně spolehnout.

Protože tento párty stan můžeme snadno složit, je lehký a skladný, dokážeme ho přidat k dalšímu vybavení pro tréninky a akce SILUETY a nemusíme ho nechat odvážet do nějakého skladu, kde by ležel do další akce. Kdykoliv po celý rok, podle momentální potřeby, ho budeme mít po ruce. Budeme ho moci naložit do osobního auta, dovézt třeba na sportovní soustředění, kde poslouží např. pro odstínění od slunce či drobného deště při strečinkovém tréninku našich tanečníků na trávě a umožní relaxovat po obědě na čerstvém vzduchu před odpoledním tréninkem. A večer se pod ním sejdou účastníci soustředění, aby si zahráli na kytaru a zazpívali. Tento promo stan s námi může snadno dojet i na další venkovní místa, kde vystupujeme nebo prezentujeme akrobatický rock and roll (akce k mezinárodnímu dni dětí, dny Prahy 7, Prahy 9, festivaly sportu, náborové akce pořádané školami a obcemi) a poslouží nám i při akcích pro naše členy – vánoční besídka Siluety či červnové grilování jako rozloučení s jarní soutěžní sezónou. Věříme, že se s námi náš vlastní párty stan podívá i do zahraničí, když s našimi nejlepšími sportovci vyrážíme bojovat o medaile na mezinárodní soutěže do celého světa.

15 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page