top of page

SILUETA: dokázali jsme to - FINÁLE MISTROVSTVÍ EVROPY

V sobotu 26.června 2021 se v ruském olympijském městě SOCHI konalo Mistrovství Evropy v akrobatickém rock and rollu (European Championship Rock 'n' Roll Main Class Free Style).

V kategorii A (Main Class Free Style) se do čtyřčlenného českého reprezentačního týmu nominovaly dokonce dva taneční páry z oddílu TASK SILUETA PRAHA Jiří Jakubec s Marií Dvořákovou a Vojtěch Koupil s Viktorií Maškovou.

A letošní šampionát přinesl SILUETĚ obrovskou radost. 20.místo v silné konkurenci si vytancoval velmi pěkně zvládnutou sestavou Vojtěch Koupil a Viktorie Mašková. A druhý taneční pár, Jiří Jakubec a Marie Dvořáková, postoupili ze základního kola do semifinále a všichni v České republice s napětím čekali, jak zvládnou zatancovat svoji sestavu s náročnými akrobatickými prvky podruhé.

Zvládli to na jedničku a postoupili do FINÁLE MISTROVSTVÍ EVROPY. Zde vytancovali úžasné sedmé místo pro Českou republiku. Gratulujeme oběma tanečním párům a těšíme se na podzim na další krásné výkony v nejvyšší kategorii tak náročného a současně krásného sportu, kterým je akrobatický rock and roll.


 


58 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page