top of page

SILUETA: Jsme „JEDNIČKY“ i když pořádá soutěž náš oddíl - ZBRASLAV

V sobotu 6. května 2023 čekala na začínající tanečníky a tanečnice z Tanečního a sportovního klubu SILUETA PRAHA další ze soutěží v akrobatickém rock and rollu. Konala se soutěž Vlaštovka a Vrabčák ve sportovní hale Zbraslav. Tentokrát to měli naši malí tanečníci a tanečnice obzvlášť náročné, protože SILUETA byla současně pořadatelem této soutěže, a tak většina maminek, tatínků, trenérů i starších tanečních kamarádů kromě podpory mladých tanečníků a fandění zajišťovala činnosti nutné pro chod soutěže samotné – byli u prodeje vstupenek, zajištění občerstvení pro porotce, prezence soutěžících, přípravy diplomů, medailí, pohárů a cen, rozlepování výsledků, i u závěrečných ceremoniálů. A to ještě před soutěží stihli připravit celou halu a po soutěži ji opět uklidit. A malí tanečníci již také od rána pomáhali s přípravami, a někteří vydrželi pomáhat i potom, co sami skončili s tancováním na parketu.

Zastoupení měla Silueta v několika tanečních kategoriích. Na soutěži se malým tanečníkům a tanečnicím ze SILUETY v kategorii Vrabčák podařilo vybojovat 1 zlatou, 2 stříbrné a 12 bronzových medailí. A to ej velký úspěch vzhledem k tomu, že byli v kategorii nejmladší. Důležitá pro děti byla podpora rodičů, FUN CLUB SILUETY je opravdu úžasný a naše siluetí děti se díky tomu těší i na další soutěže a mají chuť se zlepšovat. Ani na této soutěži nechyběly znaky Siluety - siluetí tričko či dres s červeným „Íčkem“, vlajka Siluety a spousta kamarádů ze stejného oddílu. Sice každý z nich trénuje přes týden v jiné tělocvičně, ale už vědí, že se zase uvidí na další soutěži, zaskáčou si a užijí si spolu i spoustu legrace.

Ve Vlaštovce za Siluetu nastoupily čtyři dětské páry a jeden žákovský pár, v soutěži dívčích dvojic startovala děvčata ze SILUETY i v kategorii DUA Girls i v kategorii DUA Ladies. A do soutěže malých dívčích formací Děti vstoupila siluetí formace Sweeties. Gratulujeme všem.

A jak se nám na soutěži na Zbraslavi dařilo?

- Kategorie Vrabčák naši nejmenší si vytancovali celkem 1 zlatou, 2 stříbrné a 12 bronzových medailí!

- Kategorie děti: 3. místo Kunc Adam - Maredová Lucie

- Kategorie děti: 7. místo Pleskot Jiří - Hofmanová Veronika

- Kategorie děti: 8. místo Jaroš Albert - Šeflová Josefína

- Kategorie děti: 9. místo Kacerovský Jáchym - Kacerovská Matylda

- Kategorie žáci: 4. místo Pleskot Jan - Konvalinová Ella

- Kategorie DUO Girls: 2. místo Dědičová Lucie - Bílková Sabina

- Kategorie DUO Girls: 5. místo Novotná Nela - Jarošová Alžběta

- Kategorie DUO Ladies: 2. místo Týčová Nikola - Burkoňová Amálie

- Kategorie DUO Ladies: 6. místo Vorlíčková Andrea - Kuncová Zuzana

- Kategorie Malé dívčí formace děti: 7. místo formace Sweeties

-

Celkové výsledky ze soutěže ČSAR naleznete zde:


Prostě tento den na Zbraslavi předvedli všichni ze Siluety neskutečné nasazení a bylo vidět, že jim záleží na tom, aby se soutěž povedla. A to by bez týmového ducha nebylo možné. Jsme na vás všechny, malé i velké Silueťáky (se správným srdíčkem pro RnR) moc hrdí. Děkujeme.

Opravdu jsme více než jen klub, SPOLU jsme SILUETA.

 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page