top of page

SILUETA: Jsme malí, ale šikovní - rokenrol v NÁCHODĚ

V sobotu 25.března 2023 vyrazili tanečníci a tanečnice z Tanečního a sportovního klubu SILUETA PRAHA na soutěž v akrobatickém rock and rollu VRABČÁK A VLAŠTOVKA až do pohraničí, do krásného historického města Náchoda. Zastoupení měla SILUETA v několika tanečních kategoriích. I přes velkou nemocnost na sklonku března dorazilo osm malých dětí z rokenrolových přípravek Siluety a radostně se postavilo na parket v soutěži VRABČÁK. A pět z nich jsme viděli tančit i ve finále. Na soutěži se malým tanečníkům a tanečnicím ze SILUETY podařilo vybojovat 2 zlaté, 3 stříbrné a 3 bronzové medaile Vrabčáků. Důležitá byla opět podpora rodičů, zatímco paní trenérky Šárka, Míša a Klára měly celý den spoustu práce s rozcvičováním dětí, sledováním průběhu soutěže i s napovídáním těm, co zrovna tančili na parketě svou sestavičku, FUN CLUB SILUETY je opravdu kreativní a vytvářel v hledišti i v zákulisí soutěže dětem úžasnou atmosféru, aby byl pro ně celý soutěžní den krásným zážitkem a těšily se na další tréninky i soutěže. Siluetí tričko s červeným „Íčkem“, společné skupinové fotky a vlajka Siluety byly pro malé soutěžící děti ze Siluety vodítkem, že tu mají spoustu kamarádů. A i přesto, že každý z nich trénuje přes týden v jiné tělocvičně, tak na soutěži vědí, že se zase uvidí a zaskáčou si a užijí si spolu i spoustu legrace.

Ve Vlaštovce za Siluetu nastoupily tři dětské páry a jeden žákovský pár, v soutěži dívčích dvojic startovala děvčata ze SILUETY i v kategorii DUA Girls i v kategorii DUA Ladies. Gratulujeme všem.

A jak se nám na soutěži v Náchodě dařilo?

- naši nejmenší si vytancovali celkem 2 zlaté, 3 stříbrné a 3 bronzové Vrabčáky!

- Kategorie děti: 8. místo Jaroš Albert - Šeflová Josefína

- Kategorie děti: 9. místo Pleskot Jiří - Hofmanová Veronika

- Kategorie děti: 11. místo Kunc Adam - Maredová Lucie

- Kategorie žáci: 8. místo Pleskot Jan - Konvalinová Ella

- Kategorie DUO Girls: 2. místo Dědičová Lucie - Bílková Sabina (STŘÍBRO)

- Kategorie DUO Girls: 3. místo Novotná Nela - Jarošová Alžběta (BRONZ)

- Kategorie DUO Ladies: 1. místo Karbanová Zuzana - Cinková Alžběta (ZLATO)

- Kategorie DUO Ladies: 2. místo Týčová Nikola - Burkoňová Amálie (STŘÍBRO)

- Kategorie DUO Ladies: 9. místo Šikýřová Nela - Levrincová Johana

- Kategorie DUO Ladies: 13. místo Burkoňová Valerie - Šmejkalová Kamila

-

Celkové výsledky ze soutěže ČSAR naleznete zde:

Soutěž přinesla několik medailí a spoustu zážitků. Už se naši malí tanečníci a tanečnice těší na další VLAŠTOVKU A VRABČÁKA a jsou připraveni na tréninku dále zlepšovat své první taneční krůčky v rytmu rock and rollu. Jsou sice malí, ale šikovní ….

Opravdu jsme více než jen klub, SPOLU jsme SILUETA.


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page