top of page

SILUETA -JUNIORKY ZÍSKALY TITUL MISTRYŇ ČR

Gratulujeme holky !!! Děvčata z juniorské dívčí formace Mystique prožívají „úžasnou sezónu“. Z prvních dvou mezinárodních podzimních soutěží přivezly zlaté medaile, na mistrovství Evropy se jako jediná formace z české juniorské reprezentace probojovaly až do finále (úžasné 7. místo). A v sobotu 30.října 2021 na Mistrovství České republiky formací (sportovní centrum Řepy, Praha 6) získaly titul Mistryň České republiky pro rok 2021.



Je jasné, že se těmto mladým slečnám podařilo být super partou, dostat akrobatický rock and roll do svých sportovních výkonů a také do svých srdíček. Bez toho se takto nádherná sezóna zažít nedá.

V Siluetě jsme hrdí na naše trenéry, kteří dokáží svým svěřencům věnovat „kus sebe“, odvést s mladými tanečníky a tanečnicemi v tělocvičnách neskutečné množství náročné práce, věřit každému z nich, objevit jeho talent, podržet ho v těžkých chvilkách, pomáhat rozvinout jeho píli a úsilí, aby se mohl zlepšovat, trpělivě budovat sportovní tým, a radovat se společně s každým z nich z malých i takovýchto velkých úspěchů.

Mistrovství České republiky Dívčí formace junior (Praha, 30.října 2021)

1. místo formace Mystique (TASK Silueta Praha)

Současně v sobotu 30.10.2021 probíhal i podzimní pohár Sokola Jinonice, kde se prvně v této sezóně představila další formace ze SiIuety, a to v kategorii malé dívčí formace senior (MDFS). Formace Angels (TASK Silueta Praha) při svém prvním startu v této sezóně získala krásné druhé místo.

Všem gratulujeme ke krásným sportovním výkonům a děkujeme za vzornou reprezentaci Siluety.


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page