top of page

SILUETA - NÁBORY 2022 - začni s námi

Akrobatický rock and roll je tu pro malé holčičky i kluky, pro teenagery i pro dospělé, kteří mají rádi sport, adrenalin a dynamickou hudbu v rytmu rokenrolu. A proto je tu SILUETA – aby si každý mohl užít pohyb, tanec, vyskákat se do sytosti, a najít tu super kamarády, trenéry i své sportovní vzory.

Opět se blíží podzim, který je spojený s NÁBORY do různých kroužků a sportovních oddílů, tak letos ZAČNĚTE S NÁMI. Silueta patří všem. Jsme více než jen klub.

Na jaře jsme zažívali radost na soutěžích v České republice i v zahraničí - v maďarské Budapešti, ve švýcarském Neuchâtelu i v americkém Birminghamu. Někdo z nás stál prvně v dresu na parketu a zvládl zatancovat sestavu před porotci a někdo už vystoupal na stupně vítězů a získal nějakou další cennou medaili do sbírky. O prázdninách si užíváme vodu, sluníčko a rock and roll na soustředěních a už se těšíme opět na další sezónu.

Pokud chcete zkusit rock and roll v Tanečním a sportovním klubu SILUETA PRAHA, tak se stačí ozvat našim trenérům. Anebo se za námi přijít podívat na některou ze zářijových akcí, kde budeme pro Vás.

WANNADO festival sportu pro děti (3.9.2022 v Praze)

VELETRHY KROUŽKŮ (v září 2022 Praha 9 Klánovice, Praha 7)

Malé děti mohou přijít společně s rodiči, starší holky a kluci to zvládnou již sami.

I když jste ještě nikdy nesportovali, tak můžete začít právě teď a akrobatickým rock and rollem v SILUETĚ. A je jedno, jestli jsi kluk nebo holka, jestli chodíš do mateřské školky, na základku anebo na střední či vysokou školu. Místo tu máme pro každého.

A pokud sport máte rádi, třeba jste už zkusili gymnastiku, aerobic, atletiku, kickbox, míčové hry nebo cokoliv jiného, můžete zkusit akrobatický rock and roll v SILUETĚ.

Jsme více než jen klub, jsme SILUETA.


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page