top of page

SILUETA -SVĚTOVÝ POHÁR V AKROBATICKÉM ROCK AND ROLLU V BUDAPEŠTI

Aktualizováno: 9. 4.

Tanečníci a tanečnice z Tanečního a sportovního klubu SILUETA PRAHA se připojili k výpravě české reprezentace a zúčastnili se první letošní WRRC soutěže. V sobotu 6. dubna 2024 tancovali na SVĚTOVÉM POHÁRU, který se konal v Budapešti.


World Cup Rock’n’Roll - Main Class Free Style  (MCFS)

9. místo DVOŘÁKOVÁ Marie – JAKUBEC Jiří

Zkušený taneční pár Jiří Jakubec a Marie Dvořáková startoval za Českou republiku v nejvyšší kategorii párového rock and rollu (kategorie Main Class Free Style) a probojoval se do TOP 10 soutěže. Tento pár usiluje o získání nominace pro podzimní MISTROVSTVÍ SVĚTA, které se koná přímo v České republice. Již v roce 2021 tancoval Jiří a Maruška v Praze na Letné na Mistrovství světa a za podpory domácího publika se jim podařilo se probojovat až do FINÁLE soutěže. Věříme, že i letos se jim soutěžní sezóna vydaří a že je opět ve FINÁLE uvidíme tancovat.


World Cup Rock'n'Roll - Formations – Ladies

7. místo CZE – MYSTIQUE

Seniorská dívčí formace MYSTIQUE navázala na svou loňskou soutěžní sezónu a jela si na Světový pohár vyzkoušet svou novou choreografii. Děvčata svou první letošní soutěž zvládla dobře a podařilo se jim probojovat do FINÁLE soutěže. I tato formace usiluje o získání nominace pro podzimní MISTROVSTVÍ SVĚTA, které se koná přímo v České republice. Jejím cílem je tančit v Praze před domácím publikem.


Gratulujeme všem tanečníkům a tanečnicím a děkujeme za výbornou reprezentaci České republiky a Siluety.


 




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page