top of page

SILUETA – TO BYLA JÍZDA – SOUTĚŽ NA ZBRASLAVI BYLA „NAŠE“

Tento víkend patřil Tanečnímu a sportovnímu klubu SILUETA PRAHA hned dvakrát. A BYLA TO JÍZDA.


Za prvé náš oddíl byl organizátor ČSAR soutěže pro malé a začínající tanečníky a tanečnice VLAŠTOVKA A VRABČÁK, která se konala v sobotu 11. května 2024 pod názvem ROCK AND ROLL NA ZBRASLAVI v sokolovně TJ Sokol Zbraslav. Připravil halu pro soutěž v akrobatickém rock and rollu, osvětlení, zvuk, moderování, ceremoniály, všechny pořadatelské služby, catering pro porotce a funkcionáře ČSAR, diplomy, medaile, poháry i ceny a ještě mnoho dalšího, aby soutěžící děti z celé České republiky i ze Slovenska zažily nádhernou soutěž, a aby rodiče a další diváci mohli fandit, povzbuzovat a radovat se z šikovnosti každého tanečníka či tanečnice. Poděkování za zajištění této krásné akce patří především široké „ siluetí rodině“, tj. rodičům našich tanečníků a tanečnic, současným i bývalým tanečníkům akrobatického rock and rollu ze SILUETY a jejich rodinám, trenérům, vedení oddílu i našim partnerům. SILUETA – TO BYLA JÍZDA.


Za druhé na této soutěži děti ze SILUETY předvedly nádherné taneční výkony a opravdu zářily.

V kategorii Vlaštovka své výkony předvedli kluci a holky ze SILUETY ve čtyřech kategoriích, ve třech z nich stáli v barvách SILUETY na stupních vítězů a odvážejí si dvě zlaté medaile a jednu bronzovou.

Kategorie DUO Girls:

1. místo              Veronika Hofmanová - Ella Konvalinová (TASK Silueta Praha)

4. místo              Nela Novotná - Alžběta Jarošová (TASK Silueta Praha)

8. místo              Vanesa Vítková - Evelína Vítková (TASK Silueta Praha)

Kategorie DUO Children:

1. místo              Vanesa Vítková - Evelína Vítková (TASK Silueta Praha)

Kategorie Malé dívčí formace děti:

3. místo              formace Miracles (TASK Silueta Praha)

8. místo              formace Berries (TASK Silueta Praha)

Kategorie Děti:

8. místo              Albert Jaroš – Josefína Šeflová (TASK Silueta Praha)

 

Úplným začátkem v soutěžení v akrobatickém rock and rollu je soutěž VRABČÁK, kde se do soutěže přihlásilo rekordních 85 kluků a holek ve třech kategoriích (Vrabčák DĚTI, Vrabčák ŽÁCI a Vrabčák JUNIOR) a z toho bylo 24 ze SILUETY. I zde měla SILUETA své malé taneční hvězdičky, ze kterých jednou budou možná tak dobří tanečníci a tanečnice akrobatického rock and rollu v nejvyšších kategoriích jako jejich starší kamarádi, kteří na soutěži pomáhali. A malí šikovní tanečníci a tanečnice vytancovali devět zlatých vrabčákových medailí, sedm stříbrných vrabčákových medailí a osm bronzových vrabčákových medailí. Takže opět krásná sbírka medailí pro SILUETU.

 

Všem tanečníkům a tanečnicím blahopřejeme ke krásnému umístění a děkujeme za vzornou reprezentaci Siluety. 


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page