top of page

SILUETA – v akrobatickém rock and rollu LABUTĚ OPĚT VÍTĚZSTVÍ

V sobotu 4. listopadu 2023 taneční páry, dívčí dua i formace z Tanečního a sportovního klubu SILUETA PRAHA opět soutěžily v České republice. Tentokrát se tanečníci a tanečnice zúčastnili Mezinárodní soutěže v akrobatickém rock and rollu PODZIMNÍ POHÁR SOKOLA JINONICE, která se konala ve sportovní hale v pražských Řepích.

Na této mezinárodní soutěži se představili tanečníci a tanečnice z Tanečního a sportovního klubu Silueta Praha dokonce v šesti soutěžních kategoriích.

Kategorie Děti:

4. místo Adam Kunc - Lucie Maredová (TASK Silueta Praha)

13. místo Albert Jaroš – Josefína Šeflová (TASK Silueta Praha)

Adam s Luckou se probojovali opět až do finále soutěže a vedli si moc dobře. Oproti minulé soutěži si o příčku tento dětský pár polepšil a získal pro SILUETU krásné 4. místo.

Kategorie DUO Girls:

2. místo Lucie Dědičová - Sabina Bílková (TASK Silueta Praha)

6. místo Veronika Hofmanová - Ella Konvalinová (TASK Silueta Praha)

8. místo Nela Novotná - Alžběta Jarošová (TASK Silueta Praha)

10. místo Vanesa Vítková - Evelína Vítková (TASK Silueta Praha)

I v této kategorii se dvě dívčí dua protancovala až do finále soutěže a Sabina s Luckou dokonce stály na stupních vítězů a odvezly si z této soutěže stříbrnou medaili. Prvně se soutěže zúčastnily Vanesa s Evelínou a na svůj první závod zvládly svou první soutěžní sestavu velmi dobře.

Kategorie DUO Ladies:

1.místo Zuzana Karbanová - Alžběta Cinková (TASK Silueta Praha)

7. místo Vorlíčková Andrea - Kuncová Zuzana (TASK Silueta Praha)

14.místo Nela Šikýřová – Johana Levrincová (TASK Silueta Praha)

Do finále soutěže se v této kategorii probojovala dokonce dvě taneční DUA děvčat ze SILUETY, zkušené DUO Zuzka a Alžběta a nejmladší DUO v této kategorii Andrea se Zuzkou. Na zlatém stupni vítězů se umisťuje opakovaně výrazným bodovým náskokem Zuzka s Alžbětou ze SILUETY s nádhernou sestavou na téma LABUTÍHO JEZERA. SILUETA LABUTĚ tedy opět vyhrály a holky si zaslouženě odvezly i z této soutěže ZLATO.

Kategorie Dívčí formace junior (DFJ)

4. místo formace Daisy (TASK Silueta Praha)

Děvčata v silné konkurenci předvedla hezkou sestavu a stále se závod od závodu zlepšují.

Kategorie Dívčí formace senior (DFS)

3. místo formace Mystique (TASK Silueta Praha)

Děvčata ze seniorské dívčí formace mají za sebou náročnou sezónu, reprezentovala Českou republiku před týdnem na Mistrovství světa a tuto sobotu opět nastoupila na taneční parket v další soutěži ČSAR. Tato soutěž pro ně byla takovým „rozloučením“ se současnou choreografií, soutěž si náležitě holky užily a získaly své další nominační body pro další sezónu. (podle MOTTA, když už to děláš, tak s úsměvem). Teď už se těší na svou novou choreografii a novou soutěžní sezónu.

Kategorie Malé dívčí formace děti:

8. místo formace Sweeties (TASK Silueta Praha)

Tato dětská dívčí formace začíná sbírat své soutěžní zkušenosti. Děvčata jsou šikovná a při poctivém tréninku určitě bude vidět zlepšování a taneční zkušenost.

Kategorie Malé dívčí formace junior:

3. místo formace Sparkles (TASK Silueta Praha)

Tato dívčí formace nám dělá v této sezóně radost, tanečně se zlepšuje, probojovala se opět do finále soutěže a holky získaly další BRONZ.


Všem tanečníkům a tanečnicím blahopřejeme ke krásnému umístění a děkujeme za vzornou reprezentaci Siluety. Přejeme ať se daří na dalších soutěžích v této sezóně.


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page