top of page

SILUETA – vezeme STŘÍBRO ZE SVĚTOVÉHO POHÁRU

Poslední WRRC soutěží před létem byl SVĚTOVÝ POHÁR v akrobatickém rock and rollu v polském městě Zielona Gora. A tanečníci a tanečnice z TASK Silueta Praha byli samozřejmě u toho. V pátek 21.6. 2024 se konala soutěž v kategorii Rock'n'Roll - Children a v sobotu 22.6.2024 v „královské“ kategorii Rock’n’Roll - Main Class Free Style  (MCFS).

Obrovskou radost celé SILUETĚ udělal zkušený taneční pár nejvyšší „královské“ kategorie A (MCFS) Jirka JAKUBEC a Maruška DVOŘÁKOVÁ. Soutěž od soutěže se v letošní sezóně zlepšují a na tomto SVĚTOVÉM POHÁRU opravdu zabojovali. A tak s hrdostí mohou říct … vezeme ze SVĚTOVÉHO POHÁRU STŘÍBRO pro Českou republiku.

World Cup Rock’n’Roll - Main Class Free Style  (MCFS) 

2. místo              DVOŘÁKOVÁ Marie – JAKUBEC Jiří (STŘÍBRO)

 

Sbírka úspěchů Jirka a Marušky se opět rozrostla, teď svými víkendovými výkony v taneční i akrobatické sestavě přidali STŘÍBRO ze Světového poháru k BRONZU z Mistrovství světa i Evropy a STŘÍBRU z Finále Světového poháru. SILUETA je ráda, že Jirka a Maruška dnes patří k tanečním párům akrobatického rock and rollu světové úrovně.

Jirkovi a Marušce držíme palce v letní přípravě a budeme se těšit na jejich výkony v podzimní sezóně, kde třešničkou na dortu bude „domácí“, tj. pořádané v Praze přímo mateřským oddílem Jirky a Marušky SILUETOU - MISTROVSTVÍ SVĚTA v akrobatickém rock and rollu (LETENSKÝ POHÁR 2024).

Stejnou radost jako ze zkušeného páru jsme měli z naší začínající taneční generace. Na Světovém poháru prvně startoval šikovný taneční pár ze SILUETY v kategorii Děti (Children) Lucka  MAREDOVÁ a Adam KUNC. Rozhodně se v silné mezinárodní konkurenci WRRC soutěže neztratili a vytancovali pro Českou republiku krásné 12. místo.

 World Cup Rock'n'Roll- Children

12. místo            MAREDOVÁ Lucie - KUNC Adam

 

Gratulujeme všem tanečníkům a tanečnicím a děkujeme za výbornou reprezentaci České republiky a SILUETY.


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page