top of page

TASK SILUETA PRAHA - PF 2024

Všem dobrým lidem a hlavně těm, kterým se do "srdíčka" dostal akrobatický rock and roll, přejeme hodně krásných zážitků v právě přicházejícím roce 2024.

V roce 2023 to v Tanečním a sportovním klubu SILUETA PRAHA žilo. Taneční páry nejvyšší kategorie A obhájili i tento rok na MČR tituly Mistr, první i druhý Vícemistr České republiky. Silueta se poctivě věnovala párům i formacím, v roce 2023 na soutěžích startovala velká juniorská formace (kategorie: Dívčí formace junior) i velká seniorská formace (kategorie: Dívčí formace Ladies). Obě tyto formace získaly na MČR titul „druhé vícemistryně České republiky“.


Na Mistrovství světa (titulární soutěž WRRC) jsme měli své tanečníky a tanečnice ve státní reprezentaci akrobatického rock and rollu v kategoriích Rock'n'Roll - Main Class Free Style, Rock'n'Roll - Formations - Ladies, Rock'n'Roll - Formations - Girls.


Malí i větší, začínající i zkušení, tanečníci a tanečnice ze SILUETY startovali v roce 2023 v různých kategoriích: Kategorie A, kategorie B, Kategorie C, Žáci, Děti, Vrabčák-děti, dívčí DUA, malé i velké formace.


SILUETA byla v roce 2023 organizátorem mezinárodního projektu RnR healthy eating for sport in Nymburk.


V roce 2024 na nás čekají další výzvy. SILUETĚ, jako jedinému zkušenému pořadateli WRRC významných sportovních akcí (VSA) bylo přiděleno pořadatelství nejprestižnější světové akce v akrobatickém rock and rollu v roce 2024 – World Championship Main Class Free Style, World Championship Formations Ladies, World Cup Formations Girls (soutěž proběhne pod tradičním názvem Letenský pohár 2024). Tento rok bude tato soutěž o to významnější, že se současně budou konat oslavy čtyřiceti let od vzniku světové federace akrobatického rock and rollu a do Prahy se sjedou spolu se současnými vrcholnými představiteli sportovní federace i historické ikony tohoto krásného sportu.


Přejeme všem v Tanečním a sportovním klubu SILUETA PRAHA (tanečníkům, trenérům, rodičům) i všem příznivcům SILUETY do nového roku hodně zdraví, energie a sportovních cílů, aby si mohli užívat každý den naplno, aby mohli dělat to, co je baví, a aby se jim dařilo to, co dělat potřebují a k čemu se rozhodli (ve škole, v práci, ve sportu, v rodině…).  Všem dobrým lidem přejeme krásný nový „rokenrolový“ rok …


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page