top of page

ÚSPĚŠNÁ SILUETA - POHÁR STAROSTY MĚSTA ŘÍČANY

Podzimní sezóna v akrobatickém rock and rollu se velmi úspěšně rozjíždí pro tanečníky SILUETY. V sobotu 2. října 2021 na další mezinárodní soutěži v ČR, 21. ročníku Poháru starosty města Říčany, se potvrdila připravenost a forma poctivých sportovců z TASK Silueta Praha. Velká juniorská dívčí formace ze Siluety – Mystique je v plné přípravě na blížící se Mistrovství Evropy v rakouském Grazu. A na soutěži v Říčanech potvrdila, že teď na podzim je oprávněně „jedničkou“ v české juniorské reprezentaci formací. Na své konto si výborným výkonem připsala již druhé vítězství v řadě a děvčata se mohla oprávněně těšit z dalších zlatých medailí, které získala ve dvou podzimních závodech po sobě.

Také taneční pár Matěj Lukeš a Veronika Šemberová v kategorii B (Main Class Contact Style) předvedl velmi pěkné a hlavně vyrovnané výkony v taneční i akrobatické sestavě a vytančil si krásné 2. místo.

V kategorii Duo Girls se na své první soutěži představila dvojice Valerie Burkoňová a Kamila Šmejkalová z TASK Silueta Praha. A vytancovala si krásné 4. místo.

Všem gratulujeme a přejeme hodně sportovních úspěchů i v dalších soutěžích.

V rámci této soutěže proběhlo i vyhlašování medailistů z online soutěží Rokenrolák, které se konaly v době, kdy se nemohlo do tělocvičen a děti sportovaly online z domova. Ze Siluety byla mezi medailisty Rokenroláka v kategorii Master Children Eliška Vacíková, která získala zlato v soutěži Christmas (27.12.2020) a bronz v soutěži Cinema (21.03.2021).


 


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page